Informații suplimentare
| Ingrediente | LAPTE de vacă pasteurizat, culturi lactice selecționate, cheag, sare |
|---|---|
| Grăsime | 45% |
| Ambalaj | Ambalat dreptunghiular, Ambalat rotund, La vrac |
| Gramaj | 250g, 350gr, 500gr, 2kg |
Cașcavalul clasic pe care îl producem la Arieșul Agrolact este obținut prin opărirea cașului baschiu din lapte de vacă și are un conținut mediu de 45% grăsimi, raportate la S.U. În urma procesului de producție, rezultă un cașcaval cu un miez tare, puțin elastic și care are un gust ușor sărat. Mirosul este plăcut, specific cașcavalului.
| Ingrediente | LAPTE de vacă pasteurizat, culturi lactice selecționate, cheag, sare |
|---|---|
| Grăsime | 45% |
| Ambalaj | Ambalat dreptunghiular, Ambalat rotund, La vrac |
| Gramaj | 250g, 350gr, 500gr, 2kg |