Informații suplimentare
Ingrediente | Lapte de vacă pasteurizat, culturi lactice selecționate, cheag, sare. |
---|---|
Ambalaj | Ambalat dreptunghiular, La vrac |
Gramaj | 350gr, 1kg |
16,35 lei – 45,13 lei
Cașul de oaie este o brânză cu un gust specific, fin, obținut prin prelucrarea laptelui proaspăt oferit de oile din ferma noastră. Imediat după finalizarea primului pas al prelucrării laptelui, rezultă cașul, prima brânză pură.
Gustul său este subtil, iar textura moale și densă, de culoare albă. Sub acțiunea culturilor lactice selecționate și a cheagului, laptele de oaie se încheagă, rezultând astfel, cașul.
Este un produs sezonier, producția lui depinzând de cantitatea de lapte oferită de oi.
Ingrediente | Lapte de vacă pasteurizat, culturi lactice selecționate, cheag, sare. |
---|---|
Ambalaj | Ambalat dreptunghiular, La vrac |
Gramaj | 350gr, 1kg |