Informații suplimentare
Ingrediente | Lapte de oaie pasteurizat, culturi lactice selecționate, cheag, sare. |
---|---|
Ambalaj | Vidate în pungi de diferite dimensiuni |
Gramaj | Greutăți variabile, 300gr |
Cașul de oaie este o brânză cu un gust specific, fin, obținut prin prelucrarea laptelui proaspăt oferit de oile din fermele aflate in împrejurimile noastre. Imediat după finalizarea primului pas al prelucrării laptelui, rezultă cașul, prima brânză pură.
Gustul sau este subtil, iar txtura moale și densa, de culoare albă. Sub acțiunea culturilor lactice selectionate și a cheagului, laptele de oaie se incheaga, rezultand astfel casul. Este un produs sezonier, productia lui depinzand de cantitatea de lapte oferita de oi.
Ingrediente | Lapte de oaie pasteurizat, culturi lactice selecționate, cheag, sare. |
---|---|
Ambalaj | Vidate în pungi de diferite dimensiuni |
Gramaj | Greutăți variabile, 300gr |