Str. Principală, nr. 1 Vama Seacă, jud. Alba

Tel: 0758 083 878

BRÂNZĂ, UNT SAU SMÂNTÂNĂ
DIN LAPTE PROASPĂT, ROMÂNESC!

Iubirea față de ceea ce au de oferit regiunile în care am crescut și ne-am dezvoltat este ceea ce ne-a motivat să apelăm doar la ingrediente obținute la nivel local. Nu folosim alt lapte în afară de cel proaspăt, pe care ni-l oferă animalele crescute cu grijă în ferma proprie. Pentru a avea destul, fără să periclităm calitatea, apelăm și la ajutorul micilor producători din zonă, care au experiență în domeniul creșterii animalelor.

Ei ne-au servit drept model și atunci când am căutat cele mai bune soluții de hrănire a animalelor care ne oferă laptele. Acestea primesc furaje pe care le producem tot aici, în ferma proprie. Alimentele pe care le oferim văcuțelor, oilor și caprelor sunt, firește, proaspete și nu conțin produse concentrate.

decor5-verde

DESPRE NOI

decor5-verde

Încă din 2009, am dat startul unui proiect prin care am vrut să oferim oamenilor brânzeturi produse cu suflet. Am folost, de la bun început, lapte românesc, produs în ferma proprie și nu am vrut să apelăm la aditivi și adaosuri de niciun fel. După mai bine de 10 ani, putem spune cu mândrie că am reușit! Am dovedit că și în România oamenii se pot bucura de produse autohtone de cea mai bună calitate. Prospețimea laptelui obținut de la animalele crescute în aerul curat de munte a ajuns să poată fi savurată în Alba, Mureș, Cluj, Sibiu și București.

Te invităm să afli mai multe despre noi și despre brânzeturile pe care le oferim cu drag clienților noștri!

Tradiție îndelungată & Sustenabilitate

Gust autentic traditional, 100% natural

Atunci când faci lucrurile din suflet, nici nu știi când trec anii. Suntem mândri că ne-am putut dezvolta și am putut să ne extindem fără a ne abate de la valorile care ne-au ghidat atunci când am pornit la acest drum. De la bun început, ne-am bazat doar pe ingrediente proaspete, de cea mai bună calitate și am mizat pe animalele noastre, de care avem grijă și pe care le hrănim cu cele mai bune furaje.

Dincolo de experiența pe care am ajuns să o dobândim din 2009 până în prezent, ne putem mândri și cu zona în care activăm. Ferma noastră este situată în localitatea Vama Seacă, comuna Hoparta, județul Alba. Această zona este una cu o tradiție îndelungată și bogată în domeniul creșterii animalelor. Experiențele oamenilor de aici, bunătatea pământului, precum și aerul curat, ne-au ajutat să producem suficient de mult pentru a ne putea extinde.

Putem procesa 20.000 de litri de lapte zilnic;

Fureje animalelor sunt produse în ferma proprie;

Animalele noastre sunt crescute în libertate, în zonă montană;

Colaborăm cu experți din Grecia și Cipru pentru a produce și sortimente noi de brânză;

Produsele noastre sunt naturale, fără coloranți alimentari, emulgatori sau orice fel de aditivi.

Continuăm să lucrăm la modernizarea tehnologiilor și la creșterea capacității de producție

Diversitate și calitate

Ne mândrim cu mai multe tipuri de brânză, proaspătă sau afumată, din lapte de vacă, capră, oaie sau amestec.
Credem cu tărie în lucrurile bine făcute, așa că încercăm să îmbunătățim constant rețetele și să creștem gama de produse oferite clienților noștrii.
Te invităm să descoperi întreaga gama noastă de produse, să le încerci în diverse rețete și să împărtășești cu noi părerea ta.
Top