Str. Principală, nr. 1 Vama Seacă, jud. Alba

Tel: 0758 083 878

Livrare Produse

Comanda minimă pe site este de 100 de lei.

 

Livrarea prin curier

În urma plasării comenzii coletul dvs va fi preluat de Curier. Comenzile plasate după ora 14.00 vineri și cele din weekend sunt procesate de lunea. Costul de expediere pentru fiecare comandă este în funcție destinație.

Livrarea coletului se face la adresa menționată de către dumneavoastră în momentul plasării comenzii. Recepția coletelor se poate face în prezența reprezentantului firmei de curierat (în cazul plății ramburs, coletul se poate deschide doar după achitarea rambursului). În colet produsele vor fi însoțite de factura fiscală. (sau, în funcție de caz, și de alte documente).

Termen de livrare

O să comunicăm telefonic termenul de livrare după plasarea comenzii pe site. Vei avea posibilitatea să păstrezi, să modifici sau să anulezi comanda.
Preţuri eronate

Deşi facem în permanenţă verificări pentru a ne asigura că toate preţurile afişate sunt corecte, uneori pot să apară erori. Dacă identificăm o eroare în preţurile produselor comandate, te vom anunţa cât de repede posibil şi îţi vom oferi posibilitatea să reconfigurezi comanda la preţul rectificat sau să o anulezi.

 

Ridicarea din magazin

Comenzile plasate pot fi ridicate direct de la fabrica de lactate Ariesul Agrolact, situată pe strada  Principală, nr. 1 Vama Seacă, jud. Alba.

Pentu mai multe informații ne puteți contacta la Tel: 0758 083 878.

 

 

Top