Informații suplimentare
Ingrediente | LAPTE de vacă pasteurizat, culturi lactice selecționate, cheag, sare, aromă de fum |
---|---|
Gramaj | 350gr, 2kg |
Grăsime | 45% |
Ambalaj | Ambalat rotund |
Cașcavalul afumat pe care îl producem la Arieșul Agrolact este obținut prin opărirea cașului baschiu din lapte de vacă și are un conținut mediu de 45% grăsimi, raportate la S.U. În urma procesului de producție, rezultă un cașcaval cu un miez tare, puțin elastic și care are un gust ușor sărat. Mirosul este plăcut, specific cașcavalului. Afumarea se face cu aromă naturală de fum.
Stoc epuizat
Ingrediente | LAPTE de vacă pasteurizat, culturi lactice selecționate, cheag, sare, aromă de fum |
---|---|
Gramaj | 350gr, 2kg |
Grăsime | 45% |
Ambalaj | Ambalat rotund |